Teatterimatka Kokkolaan 6.5.: Koirien Kalevala

Tilaisuuden nimi: Teatterimatka Kokkolaan 6.5.: Koirien Kalevala
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 10.1.2017 10.20

Lähde mukaan koko perheen teatterimatkalle Kokkolaan la 6.5.2017 katsomaan Mauri Kunnaksen Koirien Kalevalaa.

Teatterimatkan hinta on 20€/lapset ja 25€/aikuiset. Hinta sisältää kuljetuksen ja teatterilipun aulapalvelun kera. Sitovat ilmoittautumiset 040-3447318/tiina-riikka.turunen@nivala.fi tai Facebookin kautta lähettämällä viestiä Nivalan kaupungin kulttuuripalveluille (https://www.facebook.com/nivalankulttuuripalvelut/) viimeistään 9.4. mennessä.

Teatteri suosittaa näytelmää yli 6-vuotiaille.

Aikataulu:
klo 11 Lähtö Nivalan Matkahuollosta
klo 11.30 Lähtö Sievin S-marketin edustalta
klo 13 Koirien Kalevala-esitys
klo 16 Takaisin Sievissä
klo 16.30 Takaisin Nivalassa

KOIRIEN KALEVALA

Mauri Kunnaksen Koirien Kalevala herää nyt uuteen eloon Kokkolan Kaupunginteatterin koko perheen valloittavassa musiikkiseikkailussa.

Tanssin ja laulun vauhdittama tarina vie meidät muinaiseen aikaan, jolloin taiat ja loitsut hallitsivat maailmaa ja jokaisella heimolla oli omat suuret velhonsa ja tietäjänsä.

Kalevalan villi koirien heimo ja Pohjolan hurja susien kansa taistelevat kiihkeästi metsien herruudesta. Mukaan kahakointiin lähtee myös ärhäkkä kissojen suku. Kenelle kuuluu mystinen Sampo, tuo kaiken hyvän tuoja? Entä kuka valloittaa Pohjan Tytin sydämen? Kilpakosintaan toisensa haastavat koiraheimon suurin tietäjä, loitsujenlaulaja, Väinämöinen ja taivaantakoja Ilmarinen sekä kissojen suvun omapäinen soturi, Lemminkäinen. Mutta Tyttiä ei helpolla viedä, sillä mahtava pohjoisen noita, Louhi, ei aio luovuttaa ainoaa tytärtään ilman ehtoja.
Ohjaaja Johanna Sorjosen uusi dramatisointi höystää Kunnaksen koiramaista tarinaa alkuperäisen kansalliseepoksen loitsuvoimalla. Niina Hannulan säveltämä musiikki ja Hanna Korhosen koreografia ammentavat sykkeensä kansanmusiikin poljennosta sekä maailmanmusiikin magiasta.

Järjestää: Nivalan kaupungin kulttuuripalvelut ja Sievin vapaa-aikapalvelut