Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala

 

 

30.08.2018

Pääkirjaston talviaikataulut tulevat voimaan lauantaina 1.9. 

1.9. - 31.5. kirjasto on auki

ma 10 - 20

13.08.2018

Kirjastoauto Kirmaus siirtyy talviaikatauluihin maanantaina 13.8. alkaen.

19.06.2018

Kaupungintalon uudet aukioloajat:

30.7 alkaen kaupungintalo on auki ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14.

30.05.2018

Meijän Nivala - Nivalan kaupungin uusin tiedotuslehti löytyy täältä

30.05.2018

Maakunta- ja sote-uudistus on kaikkia maakuntia ja useita julkisia toimijoita koskeva uudistus.

22.03.2018

Varhaiskasvatuspalvelut/ Nivalan kaupunki

 

15.03.2018

Nivalan kaupungin esi- ja perusopetuksen sekä lukion lv 2018-2019 työ- ja loma-ajat

15.12.2017

Varhaiskasvatuksen maksut alenevat vuoden 2018 alusta