Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

  • Dynasty asianhallintajärjestelmä
  • Eläkepäätökset
  • Facta - väestötietojen selaus
  • Google Apps for Education
  • Haja-asutusalueen aurauslista
  • Hakemusasiakirjat
  • Heeros - Ostolaskujen sähköinen järjestelmä
  • Henkilökunnan autojen lämmityspaikkaluettelo
  • Kesäduuniseteli
  • Kirjaston ulkoalueiden kameravalvonta
  • Koulujen kameravalvonta
  • Koulukuraattorien asiakastietojärjestelmä AURA
  • Kunnia- ja ansiomerkkien saajat
  • Laskelmat palvelulisään oikeuttavista ajoista
  • Lasten päivähoidon rekisteriseloste
  • Luovutetut kipsivaakunat
  • Luovutetut viirit
  • Merkkipäiväluettelo
  • Nivalan kaupungin kaupungintalon avaimet
  • Nivalan kaupungin kuntosalin kulkulupa
  • Nivalan kaupungin normaaliolojen häiriötilanteiden ja poikkeusolojen henkilövaraukset
  • Nivalan kaupungin henkilökunnan matkapuhelinliittymät
  • Nivalan kaupungin toimi- ja luottamushenkilöiden yhteystiedot kunnan kotisivuilla
  • Nivalan kaupungin sisäinen puhelinluettelo
  • Palvelustodistukset
  • Sidonnaisuusrekisteri
  • Sivutoimiluvat ja -ilmoitukset
  • TIEKKÖ- kirjastojen asiakasrekisteri
  • Tilojen ja laitteiden varausten hallinta
  • Timecon - työajan seurannan käyttäjäjärjestelmä, työajan seurantarekisteri
  • Timecon kulunvalvontarekisteri
  • Työsopimukset
  • Työsuhdepalkat ja henkilökohtaisen palkan arviointi
  • Työttömien aktivoimishanke
  • Vaaliluettelot
  • Vaalirahoitusilmoitukset
  • Virkahaun yhdistelmäluettelo
  • VismaPrimus -järjestelmä
  • Yhdistelmät viran- tai toimen hakijoista
  • 20, 30 ja 40 vuotta kaupunkia palvelleet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala

 

 

Kuntarekry

22.09.2017

Kuntarekry

08.09.2017

Kuntarekry

08.09.2017

Kuntarekry

29.08.2017

Tapahtumat

25.09.2017
Tillarigalleria
26.09.2017
Tillarigalleria
27.09.2017
Tillarigalleria
28.09.2017
Tillarigalleria
29.09.2017
Tillarigalleria
30.09.2017
Pyssymäki
02.10.2017
Tillarigalleria
03.10.2017
Tillarigalleria
04.10.2017
Tillarigalleria
05.10.2017
Tillarigalleria