Talousjohtaja

Nivalan kaupunki hakee talousjohtajaa vakinaiseen virkaan ja julistaa viran uudelleen hakuun 27.10.2017 saakka.Talousjohtaja toimii johtoryhmän jäsenenä. Hän vastaa koko kaupunkikonsernin talouden ennakoinnista ja talouden suunnittelusta kuten myös riskienhallinnan ja sisäisen valvonnan kehittämisestä. Hän vastaa myös rahoituksen kustannustehokkaasta suunnittelusta.
Talousjohtaja vastaa talouden raportoinnin kehittämisestä sekä talousarvion ja tilinpäätöksen toteutuksen organisoinnista sekä vakuutusten ajantasaisuudesta.
Talousjohtaja seuraa ja analysoi toimintaympäristön muutosta, talousinformaatiota ja kehittää kaupungin taloutta kaupunkistrategian mukaisesti.
Talousjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kunnallisalan tuntemusta sekä paineensietokykyä.
Virka täytetään sopimuksen mukaan kuitenkin viimeistään 1.4.2018 alkaen. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Palkkaus määräytyy kaupungin määrittelemien palkkausperusteiden mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen (tehtäväkohtainen palkka). Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Päivi Karikumpu (puh. 040 3447 200), kaupunginhallituksen puheenjohtajan Leena Vähäsöyrinki (puh. 040 3447 401) sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Vuolteenaho (puh. 040 3447 400). Virkaa aiemmin päättyneessä haussa hakeneiden hakemukset huomioidaan virkaan valinnassa.
Hakemukset tulee lähettää www.kuntarekry.fi kautta.

Julkaisuaika: 
11.10.2017 klo 13:00
Linkki: 
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/154260