Kommentoi järjestöavustusluonnosta

23.11.2022

Nivalan kaupunki jakaa vuosittain paikallisille järjestöille ja yhteisöille avustuksia. Järjestöavustussääntöä, joka määrittää millä perusteilla avustukset jaetaan, ollaan päivittämässä ensi vuodelle. 

Kaupungin järjestöavustukset tulevat maaliskuussa jälleen hakuun. Järjestöavustussääntöön on tulossa jonkin verran uudistuksia syksyn järjestöillassa käydyn keskustelun pohjalta. Järjestöavustussääntö on tulossa hyväksyttäväksi tammikuussa hyvinvointilautakuntaan ja sitä ennen järjestöillä ja toimijoilla on mahdollisuus kommentoida järjestöavustussääntöluonnosta. Voit kommentoida järjestöavustussäännön luonnosta 16.12.2022 mennessä oheisen linkin takaa:

https://link.webropolsurveys.com/S/619790349C64E095

Liitteenä on luonnos järjestöavustussäännöstä, johon on keltaisella korostettu 

Järjestämme myös Teamsin välityksellä keskustelutilaisuuden, jossa käydään sääntöön tulevat muutokset läpi ja käydään niistä keskustelua. Järjestöavustussääntö käydään myös helmikuun järjestöillassa läpi ennen maaliskuussa avautuvaa hakua ja samalla esitellään uuden hakulomakkeen täyttämistä Kunta-Akkunan kautta.

Keskustelutilaisuus järjestetään Teamsillä ti 13.12.2022 klo 17 alkaen. Teams-linkin saat hyvinvointikoordinaattori Meri Vähäkankaalta: meri.vahakangasatnivala.fi

Avainsanat