Järjestöavustukset ovat haettavissa 1.3.-31.3.2024 välisenä aikana

Järjestöavustukset 2024

Nivalan kaupungin järjestöavustukset ovat haettavissa 1.3.-31.3.2024 välisenä aikana. Haettavana ovat yleis- ja kohdeavustukset sekä tila-avustukset alle 20-vuotiaiden ohjattuun toimintaan. Rekisteröityneet yhdistykset voivat hakea nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- tai muun järjestötoiminnan avustusta. Kohdeavustusta voivat hakea myös järjestäytymättömät harrasteryhmät.

Hakemukset tehdään Kunta-Akkunan kautta. Hakulomakkeelle pääset tästä.

Hakulomakkeen täyttäminen vaatii vahvan tunnistautumisen.

Samaan aikaan on myös haettavissa jäänhoitoavustukset kylä- tai vanhempainyhdistyksille, jotka hoitavat koulujen jääliikunta-alueita koko talvikauden ajan. Ne haetaan myös Kunta-Akkunan kautta täältä erillisellä lomakkeella. Yhdistyksen tulee vapaamuotoisesti kertoa miten ja kuinka usein jäätä on hoidettu. Avustusta voi hakea, vaikka jäänhoito ei kattaisikaan koko talvikautta. 

Järjestöavustuksia käsiteltiin myös 28.2. järjestöillassa, josta infopaketti löytyy alhaalta liitteenä.

Liitetiedostot
Järjestöavustukset haettavissa

Lisätietoja:

hyvinvointijohtaja Timo Alatalo, puh. 040-3447323 tai sähköpostilla etunimi.sukunimiatnivala.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]nivala[dot]fi)

hyvinvointikoordinaattori Meri Vähäkangas, puh. 040-3447317 tai sähköpostilla etunimi.sukunimiatnivala.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]nivala[dot]fi)

Avainsanat