Kirjaston tilat

Tutkijanhuone
Tutkijanhuone on rauhallinen työskentelytila. Tilassa on tietokone, skanneri, nettikamera sekä kaiutinmikrofoni. Tutkijanhuonetta voi käyttää opiskeluun tai hiljaiseen työskentelyyn.

Iso kokoushuone

Kirjaston iso kokoushuone tarjoaa kokoustilat noin 40-70 hengelle. Kokoushuoneessa on tietokone, videotykki, dokumenttikamera ja äänentoisto. Tilassa on myös mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto kokoustarjoiluja varten.

Pieni kokoushuone

Pienempiä kokouksia varten kirjastossa on kokoushuone noin 10 hengelle. Tilassa on tietokone, videotykki ja äänentoisto.

Musiikkihuone

Kirjaston musiikkihuone tarjoaa tilat ja soittimet musiikin harrastamiseen ja harjoitteluun. Asiakas voi varata tilan käyttöönsä kirjastokortilla kirjaston asiakaspalvelusta. Varauksia ei oteta etukäteen. Huoneen varaus on 2 tuntia. Jos muita varauksia ei ole, niin lisäaikaa saa tunnin kerrallaan. Huonetta voi käyttää kerrallaan yksi henkilö.

Lehtilukusali

Kirjaston lehtilukusali on viihtyisä tila lehtien lukuun, hiljaiseen viihtymiseen tai työskentelyyn. Lehtisalista löytyy uusimmat sanoma- ja aikakauslehdet niin paperisena kuin sähköisesti e-lehtenä.

Toimi näin

Tiloja voi käyttää kirjaston aukioloaikoina tai sovitusti myös muina aikoina. Lisätietoja saa kirjastosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Yhdistyksille ja seuroille kokoustilojen käyttö on maksutonta. Lehtisali, tutkijanhuone ja musiikkihuone ovat maksutta asiakkaiden käytössä.

Maksullisuustieto

Yhdistyksille ja seuroille kokoustilojen käyttö on maksutonta. Lehtisali, tutkijanhuone ja musiikkihuone ovat maksutta asiakkaiden käytössä.

Palvelupaikat

Puhelinasiointi

Nivalan pääkirjaston puhelinasiointi

Voit puhelimitse uusia lainojasi, tiedustella aineistoa, tilata kaukolainoja ja kysyä kirjaston palveluista. Tunnuslukua Joki-kirjastojen verkkokirjastoon ei anneta puhelimitse.
0403447347

Verkkoasiointi

Linkit

Tulostettavat lomakkeet