Kulttuuriapteekki

Kulttuuriapteekki


Kulttuuriapteekki on kaupungin kulttuuripalveluiden kokoama kaupungin kulttuuritarjonta, josta niin kuntalaiset, yhdistykset tai yritykset voivat etsiä ohjelmaa omiin tapahtumiinsa.

Kulttuuriapteekkiin voit ilmoittaa oman tarjontasi – olit sitten taikuri, juontaja, muusikko tai muu esiintyjä. Myös esiintyvät ryhmät voivat ilmoittaa tarjontansa.


Lomakkeen kautta voi ilmoittaa oman ohjelmiston kulttuuripalveluille ja lisäämme tarjonnan Nivalan kulttuuriapteekin hyllylle, joka on nähtävillä kaupungin nettisivuilla.

 

Kulttuuriapteekin tarjonta

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Venla Närhi

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Klassista viulumusiikkia arkeen ja juhlaan! 

Puhelin 0405357361

Sähköpostiosoite venla.narhiatuniarts.fi


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Rautalankaduo Kaiku

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Ohjelmistossa instrumentaalimusiikkia lähinnä 60-luvulta esim. kappaleita The Shadows-yhtyeeltä ja kotimaisia ikivihreitä rautalankasovituksina (The Sounds jne.). Se on kuunneltavaa ja tanssittavaa musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin tai konsertteihin. Yhtyeessä soittavat: Jukka Kuki, kosketinsoittimet ja komppaus, Jari Hautasaari, kitara. Musiikkinäytteitä löytyy Rautalankaduo Kaiku nimellä YouTubesta ja Facebookista.

Puhelin 0405661231 Jari Hautasaari

Sähköpostiosoite jhautis12atgmail.com


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Pera ja Rautalankaduo Kaiku

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Instrumentaalimusiikkia vahvistettuna laululla ja panhuilulla.Rautalankamusiikin juuret ovat kuusikymmentäluvulta Apachesta ja Emmasta lähtien.Panhuilulla soitettavat kappaleet voivat olla myös useammilta vuosikymmeniltä.Myös yhteislaulut tulevat kysymykseen.Ryhmä voi tehdä kahden setin konsertin tai esittää ohjelmiston erilaisissa tapahtumissa tai kokoontumisissa.Sopii myös taustamusiikiksi. Ryhmän jäsenet: Jari Hautasaari, kitara, Jukka Kuki, kosketinsoitin kompeilla, kitara, Pertti Lampela, laulu, panhuilu

Puhelin 0405706367 Jukka Kuki

Sähköpostiosoite tuvakasatgmail.com


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Trio Iltarusko

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Ryhmä esittää iskelmiä ja tanssimusiikkia, kansanlauluja,hengellisiä lauluja, joululauluja ja yhteislauluja.Malmstenista ja Humppa-Veikoista alkaen vuosikymmeniä eteenpäin.Esitämme kaksi setillistä kappaleita tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ryhmän jäsenet: Raija Kiviniemi, laulu, Olavi Pääkkö, mandoliini, laulu, Jukka Kuki, kosketinsoitin kompeilla.

Tilaukset 0442681109 Aune Pääkkö


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi The Rolling Beat

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Laulu-ja soitinyhtye, jonka musikilliset juuret kumpuavat 60- luvulta.Ohjelmistossa on rautalankaa, beat-musiikkia,pop- iskelmää, rockn rollia, myös raskaampaa genreä esim. born to be wild.Ohjelmisto koostuu kahdesta setistä, jotka voidaan esittää joko konserttina tai tanssittaviksi erilaisissa tapahtumissa tai kokoontumisissa, esim. luokkatapaamisissa.Kappaleissa on edustettuina 60-ja 70-luvun nuorisomusiikki.Esityskielenä: Suomi ja Englanti. Ryhmän jäsenet: Jari Hautasaari, kitara, Juhani Järvenpää, basso, Juha Kantola, kitara,laulu,Kyösti Mehtälä, laulu, kitara, Jukka Kuki, rummut

Puhelin 0405706367 Jukka Kuki

Sähköpostiosoite tuvakasatgmail.com


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi KM-Duo

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Haitarilla, laululla ja komppikosketinsoittimella esitettävää musiikkia monelta vuosikymmeneltä.Tanssittavaa- ja kuunneltavaa musiikkia.Ryhmä esiintyy vain kesäaikana. Ryhmän jäsenet: Kyösti Mehtälä, laulu, harmonikka, kitara, Jukka Kuki, kosketinsoitin kompeilla.

Puhelin 0405706367 Jukka Kuki

Sähköpostiosoite tuvakasatgmail.com


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Pentti Punkin Syntymäpäivät

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Vuoden tulokas 2020 -Jellonapalkinnon saaneessa Pentti Punkin Syntymäpäivät -duossa musisoivat Hiski Pajuniemi (laulu, kielisoittimet, puupuhaltimet) ja Valtteri Huovinen (laulu, kitara). Varhaiskasvatuksesta ponnistaneiden lastenmuusikoiden duo on tunnettu osallistavista lauluistaan, energisistä esiintymisistään, ja oivaltavista sanoituksistaan. Punkkien konsertissa on lupa laulaa, leikkiä ja nauttia!

Puhelin 0407648734

Sähköpostiosoite penttipunkkiatgmail.com


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Laulukudelmia

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Laulukudelmia -lastenmusiikkiduossa esiintyvät Hiski Pajuniemi (laulu, kielisoittimet, puupuhaltimet) ja Elina Korhonen (laulu, viulu, koskettimet). Lauluista kudotaan kokonaisuuksia rauhallisissa, jännittävissä ja välillä aivan hassuissakin tunnelmissa. Tämä konsertti jättää lämpimän olon ja lähtemättömän tunnemuiston.

Puhelin 0407648734

Sähköpostiosoite hiskipaatgmail.com


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Jukolan kossit

Jäsenet: Alessandro Ranta-Nilkku ja Julius Ranta-Nilkku

Kulttuuritarjonta: Kitara duo, myös rumpu-kitara hommat onnistuu. Pääsääntöisesti kotimaista iskelmää ja poppia, mutta valmiudet löytyy kaikkeen musiikkiin.

Yhteystiedot: Alessandro Ranta-Nilkku, p, +358 40 1438877


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Sävelsaari

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta: Tilaa yhteisömuusikot töihin! Kutsu meidät vierailulle yhteisöösi tai osaksi tapahtumaa! Satumetsän poluilla on lapsiperheille suunnattu osallistava esitys. Esityksen teemoina on rohkeus ja sen löytäminen. Esitys sisältää lauluja, runoja ja suuren annoksen kansanperinnettä. Esitys sopii koko perheelle, suunnattuna erityisesti 0-7-vuotiaille. Esityksen kesto on noin 30 min. Lisäksi järjestämme erilaisissa tapahtumissa perhejameja eli perheille suunnattuja osallistavia konsertteja, jossa osallistumaan pääsee monin eri tavoin soittaen, laulaen, tanssien tai rytmitellen. Osallistava toimintamme voidaan suunnata erilaisille ryhmille ja yhteisöille esim. lapset, nuoret, seniorit, kuntoutujat, työyhteisöt, yhdistykset, sairaalat, hoivakodit ja päiväkodit. Voit tilata meiltä työpajoja, osallistavia esityksiä tai vaikka koulutusta ja tykytoimintaa. 
Lisää tietoa: https://savelsaari.wordpress.com/ tai Facebooksivuiltamme!

Yhteystiedot: Anna Karsikas, p. 040 824 0312, savelsaariatgmail.com


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi HALO

Taiteenlaji Rock/Metalli musiikki

Kulttuuritarjonta: HALO bändin jäsenet: Veeti Kukkurainen (Kitara), Veeti Raudaskoski (Basso), Miitta Somero (Rummut), Tommi Bäckman (Laulaja). Musiikki sopii niin ulko- kuin sisätapahtumiinkin.

Linkki YouTube-kanavalle: https://youtu.be/bGEcYbepy7U?si=X44gyFwhvkfEn97K

Yhteystiedot: Veeti Kukkurainen, p. 040 180 6227, kukkurainenveeti23atgmail.com kukkurainenveeti23atgmail.com () 
 


Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Vaakalintu

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta: Suomenkielinen rockbändi raskaammalla otteella. https://vaakalintu.bandcamp.com/

Yhteystiedot: Illikainen Hannu, p. 0407387797, h-illikainenatlive.fi

Ilmoita tietosi kulttuuriapteekin hyllylle