Nivala-valokuvakilpailu 2023

Valokuvakilpailun aikaa jatketaan 20.8.2023 saakka

Kuvakilpailuun on tullut kuvia, mutta vielä lisää toivottaisiin. Näin Nivalan kaupungin uuteen valokuvakirjaan saataisiin kuvia mahdollisimman monelta osallistujalta. Lisäksi nostetaan kuvamäärää, eli jo osallistuneet voivat lähettää lisää kuvia, kuvien kokonaismäärä max. 20 kuvaa.

Muuten alla olevat säännöt ja palkinnot ovat ennallaan, vain kilpailun jatkoaika ja kuvamäärä 20 kuvaa ovat muuttuneet.

 

Nivala-valokuvakilpailu 2023

Nivalan kaupunki järjestää Nivala-aiheisen valokuvakilpailun.

Nivalan kaupungille tehtiin 2019 valokuvakilpailun kautta valokuvakirja, joka sai suuren suosion. Nyt halutaan julkaista uusi kirja, johon valitaan jälleen valokuvaajien parhaita kuvia esittelemään Nivalaa.

Niinpä nyt kannattaa osallistua ja lähettää parhaita kuviasi valokuvakilpailuun. Sinulla on mahdollisuus saada kuvasi uuteen kirjaan ja voittaa ehkä jokin palkintokin!

Toivomme nyt nimenomaan tuoreita kuvia viime vuosilta ja tältäkin vuodelta mm. tapahtumista ja ihmisistä, kapinaviikolta, uusista rakennuksista ja nähtävyyksistä sekä työstä ja vapaa-ajasta. Toki haluamme kirjaan myös Nivalan upeita maisemia, joita olet ikuistanut.

Palkinnot

Osallistuneet, joiden kuva tai kuvia valitaan kirjaan, voivat voittaa palkintoja seuraavasti:

  • 5 henkilöä palkitaan arvonnalla, palkinnot kukin 100 €.
  • Kaikki osallistuneet, joiden kuva tai kuvia valitaan kirjaan, saavat valmiin valokuvakirjan itselleen.

Kuvien käyttö

Tulevaa kirjaa käytetään mm. Nivalan kaupungin liikelahjana, joten siitä tehdään mahdollisimman laadukas painotuote, joka edustaa kuvilla Nivalaa.

Kuvateksti ja yhteystiedot

Liitä kuvien mukaan tekstitiedosto (esim. Muistiolla tai Wordilla tehty), jossa annat yhteystietosi eli kuvien ottajan nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite. Kirjoita kaikille lähetetyille kuville jokin lyhyt kuvateksti, jota käytetään sitten kirjassa. Kuvatekstin pituus voi olla kirjassa korkeintaan 2 riviä, joten kovin pitkä se ei voi olla. Jos et keksi muuta, pistä tekstiin ainakin kuvien ottopaikka ja ajankohta (vähintään vuosiluku). 

Kuvakilpailun säännöt

Kuvakilpailun tarkemmat säännöt on luettavissa pdf-liitteestä.

Nivalan peltomaisemaa

Lisätietoja kuvakilpailusta antaa

Jukka-Matti Remes
p. 040 344 7214
jukka-matti.remesatnivala.fi

Avainsanat